No.2ベストアンサー
- 回答日時:
The person I respect is Ken. He is one of my best friends and I h
ave known him since I was high school student. The reason that I respect him is that he is really sociable. He doesn’t hesitate to talk with the people who doesn’t know, and he makes them laugh all the time. Because of his character, he has tons of friends. On the other hand, I’m kind of shy person, so I really respect him, because he can do the thing that I cannot do.お探しのQ&Aが見つからない時は、教えて!gooで質問しましょう!