大至急!並び替えお願いします!
⑴l think ( necessary / to / the client / it / contact ) as soon as possible.
⑵We must ( the delay / to / of / you / apologize / for ) the shipment.
⑶I asked ( had failed / why / John / submit / to / he ) the essay.
⑷The fact ( to / that / is / Rina / go / did not ) the hospital after all.
⑸This door ( remains / during / hours / open / business ).
⑹Ted ( the same / over / thing / saying / and over / kept ) again.
No.1ベストアンサー
- 回答日時:
I think it necessary to contact the client.
We must apologize to you for the delay of the shipment.
I asked John why he had failed to submit the essay.
The fact is that Rina did not go to the hospital after all.
This door remains open during business hours.
Ted kept saying the same thing over and over again.