No.1ベストアンサー
- 回答日時:
1. This essay has to be corrected by a/the/my teacher by Friday.
2. Misaki felt her/the shoulder patted by someone from behind.
3. After talking/discussing for an/one hour [After an-hour talk/discussion], my father accepted for me to study abroad.
happen to は4番のヒントだと思います。
4. I happened to see Megu practicing dancing in the/a park.
5. Please allow me to ask you about your presentation again.