No.1ベストアンサー
- 回答日時:
1. I sent it to my grandmother.
2. I'm going to tell her the truth.
3. ... and took it off.
4. ..., which was caused by the driver's carelessness.
5. It is impossible for all the people to agree with the plan.
6. I found it difficult to make a speech.