至急おねがいします。英語に詳しい方、英文にして下さい。
よろしくおねがいします
こんにちは。
3つの同じ商品を2回にわけて購入しましたが、2つの荷物の明細がそれぞれ逆に入って届きました
先に届いた荷物は明細は2個なのに品物は一つしか入っていませんでした
現在発送中のもう一つの荷物は2つ入りなのに明細は一つ入りの物で
書類保留になっています
書類の個数と中身の個数が違うからだと思います
2つのほうが届いてないので明細を2個入りに書きなおして作ってほしいです
↑を英文にしてほしいです
ややこしいですがよろしくおねがいします
No.1ベストアンサー
- 回答日時:
Hello.
I purchased the same 3 items in 2 batches, but the details of the 2 packages arrived in reverse.
The package I received earlier had two details, but only one item.
The other package currently being shipped is two packages, but the details are one package.
Documents are on hold
I think this is because the number of documents and the number of contents are different.
I haven't received the two, so I'd like you to rewrite the details into two pieces and make it.