https://projecteuler.net/problem=21
Let d(n) be defined as the sum of proper divisors of n (numbers less than n which divide evenly into n).
If d(a) = b and d(b) = a, where a ≠ b, then a and b are an amicable pair and each of a and b are called amicable numbers.
For example, the proper divisors of 220 are 1, 2, 4, 5, 10, 11, 20, 22, 44, 55 and 110; therefore d(220) = 284. The proper divisors of 284 are 1, 2, 4, 71 and 142; so d(284) = 220.
Evaluate the sum of all the amicable numbers under 10000.
私の考え
for 1≦a≦n
□□b ← d(i)
□□if d(b) = i
□□□□sum ← sum + a + b