No.1ベストアンサー
- 回答日時:
私は日本の別視点の文化の動画を作っています。
I make videos presenting alternative cultures from Japan.
youtubeもやっていますので良ければ見て下さい。
Some of them are accessible on YouTube as well. If you're interested, come to my station.
No.4
- 回答日時:
I am making a video of another point of view of Japanese culture.
I also do youtube, so please watch if you like.
No.3
- 回答日時:
私は日本の別視点の文化の動画を作っています。
youtubeもやっていますので良ければ見て下さい。
I create a videos that introducing Japanese culture from different perspective.
I also have YouTube, so please check my channel as well.
英語はあまりへりくだった言い方はしないので、ニュアンスは少し変えましたが英語話者には自然かと思います。