No.3ベストアンサー
- 回答日時:
He is the emperor in "The Emperor's New Clothes." He doesn't kno
else knows it.No.5
- 回答日時:
彼は裸の王様だ。
他の人がみんな気づいているということを彼は気がついていない。The protagonist in The Emperor's New Clothes is actually naked. Everyone else knows that he's naked, but he alone is unaware that they do.
No.4
- 回答日時:
No.3回答でどういう訳か文字が抜けていたので再投稿します。
He is the emperor in "The Emperor's New Clothes." He doesn't know everyone else knows it.