A 回答 (5件)
- 最新から表示
- 回答順に表示
No.4
- 回答日時:
「兄と弟は、体格や顔は違いますが、中身や性格は気持ち悪いほど似ています。
」The brothers look different, but resemble each other sickeningly in character.
No.3
- 回答日時:
The two brothers look different but indeed similar inside.
これで貴方の言いたいことは十分伝わります。
No.2
- 回答日時:
As far as I'm concern,
the brothers (either young and old ), have different faces and physiques, but on the other hand personalities
and characters have tendency to be disgustingly the same!!
No.1
- 回答日時:
A younger brother is different from an older brother in a build a
nd the face, but the contents and the character are similar so as to feel sick."お探しのQ&Aが見つからない時は、教えて!gooで質問しましょう!