A 回答 (3件)
- 最新から表示
- 回答順に表示
No.3
- 回答日時:
When I was two years old or so, I used to play with a pull-string music box.
It was a shape of a chick, and when the string was pulled, music would play and the chick's wings would move.
No.2
- 回答日時:
When I was about 2 years old, I used to play with a pull-string m
usic box. It looked like a baby chicken, and when I pulled the string, it played music and made the chick's wings move.
No.1
- 回答日時:
「私は2歳のころ、紐引きオルゴールで遊んでいました。
そのオルゴールはヒヨコの形をしていて、紐を引くと音楽がなる他、ヒヨコの羽が動いたりするオルゴールでした。」Aged two or so, I used to play with a string music box. It was shaped like a chick. Pulling the string caused the toy to play music and move its wings.