WarRockというFPSの無料オンラインゲームをやっているのですが、
WarRockを起動し、サーバーを選び、
部屋を選択した瞬間ブルー画面になり
A ploblem has been detected and windows has been shut
down to prevent damage to your computer.
the problem seems to be caused by the followwing file:win32k.sys
PAGE_FAVLT_IN_NONPAGED_AREA
IF this is the first time you've seen this stop error screen.
restart your computer.If this screen appears again,follow these steps:
Check to make sure any new hardware or software is prpperly installation.
(以下略)
等と文字が表示されてしましまいます><。
数日前までは、できていたのですが・・・。
急にできなくなってしまいました><。
PCのメモリの容量などは余裕なのですが
何がいけないのでしょうか・・。