No.2ベストアンサー
- 回答日時:
1) Can you detail what you mean by saying “xxxx xxxxx”?
簡単に
2) Pls explain me more about your saying “xxxxx xxxx", by
quoting, if possible, the sentences coming before and or
following. It will help me me to imagine & understand.
一寸ばかり丁寧に