僕の趣味はゲームをすることです。僕はよくポケモンをプレイしています。
ポケモンは世界で最も遊ばれているゲームのひとつです。
よく子供が遊んでいるというイメージを持たれますが、子供だけでなく大人まで幅広い層に楽しまれています。
その理由のひとつに、ポケモンは意外と考えるゲームだということがあると僕は考えます。
ポケモンは対人戦ができます。人はコンピュータと違って単純ではないため、勝つためには相手の考えを読み取らなければなりません。
ポケモンは色々な要素が組み込まれているので相手の考えを読むのは簡単なことではありません。
しかし、僕は考えるゲームが好きなのでポケモンをやっています。
ポケモンは世界大会開かれていて、決勝戦などは見ているだけで興奮します。
とはいえ、ゲームなのでやりすぎには注意しなければなりません。
あくまで勉強に支障が出ない程度に遊びたいと思います。
No.1ベストアンサー
- 回答日時:
My hobby is playing game. i often play a game of Pokemon.
Pokemon is by far,the most popular game around the world.
As well as children,Adult people also play the game.
In part,i think that the game you absolutely have to think out what to play.
The game can play with some people online.
People are not computer,so that it is not simple.
To win the game, you have to read their thoughts.but it is not easy,because
It has various factors.yet,I love a thinking game,so i paly the game.
Pokemon has a world contest. Only watching the finals,i am excited about it.
Though we must be careful to not overplay the game.
I think I would like to play game so that my study are not sacrificed.
堅苦しくなく解かり易く訳してみました(笑)