No.1ベストアンサー
- 回答日時:
I want to go to India. I have two reasons.
First, my favorite food is curry and India is the home of curry. I want to eat curry there.
Second, when I was watching TV about India, I was very much attracted by the Taj Mahal and the Ganges River. I want to go to India and see those places with my own eyes.
以上でいかがでしょうか。
No.2
- 回答日時:
I want to go to India because of two reasons.
The first reason is trying a curry at the hometown of it, India.
The another one is I was really attracted to the Taj Mahal and Ganges River when I watched the TV program about India.
I want to visit India to see the places as a real.