No.3ベストアンサー
- 回答日時:2017/10/10 18:46
I would like to be involved in the research in school education as long as I can.
I would like keep studying school education as long as you need me.
「死ぬまで」as long as I live も考えられますが,それを言葉にすると重すぎるので「できるだけ長く」にとどめました.