No.4
- 回答日時:2017/10/12 20:43
Have you got any friend you want to go on being friends with stil
l when you have become a grandmother?No.2
- 回答日時:2017/10/12 07:32
Do you have any friends [who] you want to keep friends with into
your old age?No.1
- 回答日時:2017/10/12 00:24
Do you have any friends who would like to be friends even if you
become a grandmother?お探しのQ&Aが見つからない時は、教えて!gooで質問しましょう!