重要なお知らせ

「教えて! goo」は2025年9月17日(水)をもちまして、サービスを終了いたします。詳細はこちら>

電子書籍の厳選無料作品が豊富!

翻訳お願いします。
出来れば以下のワードの中のいくつかを使いたいです。
[and also or but however so therefore because though although]

私はテレビでTDLが30周年のニュースを見ました。
そんなにも続いているのに驚きました。
私はTDLに3回行ったことがあります。
どのアトラクションも楽しく、パレードもおもしろかったです。
たくさんディズニーキャラクターの中でもスティッチが好きです。
スティッチはとても可愛いです。

ぜひまたTDLに遊びに行きたいです。

A 回答 (2件)

すいません見にくいですけどこれでどうですか?

私はテレビでTDLが30周年のニュースを見ました。
そんなにも続いているのに驚きました。
私はTDLに3回行ったことがあります。
たくさんディズニーキャラクターの中でもスティッチが好きです。
スティッチはとても可愛いです。

ぜひまたTDLに遊びに行きたいです。
         ↓
I saw the news of the 30 anniversary TDL on television.
I was surprised to to have been going on for so much.
Have you ever carried out three times in the TDL me.
What attractions and fun, parade was interesting.
I like Stitch among the Disney characters a lot.
Stitch is so cute.

I want to go to play in TDL come again.
すいませんでした!
    • 0

これ、学校の宿題丸々だったりしないですよね。

(丸投げでの宿題の手助けはしたくありませんので)

★私はテレビでTDLが30周年のニュースを見ました。
I watched TV, and it was the news of the 30th anniversary of TDL or Tokyo Disneyland.
頑張ってorを使いました。

★そんなにも続いているのに驚きました。
I was surprised to learn that it had been there for such a long time.
まあI was surprised because it had been there for such a long time.でも通じますが。

★私はTDLに3回行ったことがあります。
I have been there three times.

★Every one of the attractions there was really enjoyable, and I also enjoyed the parade.
andとalsoを使いました。

★たくさんディズニーキャラクターの中でもスティッチが好きです。★スティッチはとても可愛いです。
Among many Disney characters, I especially like Stitch because Stitch is really cute.
文をつないでなんとかbecauseを使いました。

★ぜひまたTDLに遊びに行きたいです。
I really would like to go there again.

以上、いかがでしょうか?
    • 0