A 回答 (11件中1~10件)
- 最新から表示
- 回答順に表示
No.9
- 回答日時:
TAI-SHO-KEN Ramen chain shops are my most favorite.
Why don't you try and taste it?
http://www.tai-sho-ken.com/top.html
No.8
- 回答日時:
Ilive at Katsuura city in Chiba prefecture.
Katsuura will arrive in one hour at a high speed bus from Tokyo.
The Katsuura There are a lot of the ramen shops.
Because Katsuura Tantanmen is very famous in Japan to take the gold medal in the B1 gourmet.
Especially "Matsunoya" and "Harada" in the Matsuno district very popular, the locals and weekend visit a lot of tourists.
Because no longer is up closed it is recommended that you are coming to the store in accordance with the 11 am opening.
Also nearby are fishmonger cafeteria that fishmonger to management, you can also enjoy fresh "seafood bowl" and fish dishes. This is also 11 am opening.
Since Katsuura and is in its close to the nature and many tourist area, please come by all means If you come to Japan.
No.4
- 回答日時:
Ginzakagari is Best ramen noodles in Tokyo.
The chicken broth ramen is very rich and creamy!!!
There is not only 8 seats. So be prepared to wait in line. Worth the wait.
http://tabelog.com/en/tokyo/A1301/A130101/131532 …

No.3
- 回答日時:
Where are you looking for them?
There are too Ramen shops to answer your question.
For example, refer to this site of "the GO TO TOKYO""RAMEN ZONES"
http://www.gotokyo.org/en/tourists/restaurant/ra …
Remember this.
Ramen shops are very popular whole over the country,
but most of them has just menu printed or written in Japanese.
Sorry for not explaining enough but thank you for your good infomation.
I'll take a look it.Thanks.
No.2
- 回答日時:
It just depends on where you are or go.If you point it out,many o
f viewers can recommend any,which are not on the internet like "This place is known to those in the know".I am sorry I didn't explain it clearly enough...
I'm looking for this around Shinjuku and Shibuya.