No.1ベストアンサー
- 回答日時:
ちょっと覗いてみましたが、購入途中の画面で
CHECKOUT - Traveller information
Optional: members sign in for faster checkout
●I am not a member
Not a member? After you complete your booking, we will send you an email confirmation and a temporary password to allow you to access your booking in My Bookings.
○I am a member
と選択肢があります。
メンバー登録していない場合は、予約確認と My Bookingsにログインできる一時的なパスワードがメールされるようですね。
カスタマーサービスにFAQがあります。
https://faq.ebookers.com/cgi-bin/ebookers_uk.cfg …
FAQ TOP10の8番目
-Why did I not receive an email after my purchase?
Depending on your email provider, your confirmation email may have been filtered and labeled as "junk" or "spam".
Make sure to set your spam filters to accept emails from ebookers.
だそうです。
スパム扱いにされて他のフォルダに振り分けられたりしていないでしょうか。
駄目なら問い合わせ先があります。
-How do I contact ebookers Customer Service?
Our Customer Service team is here to assist you 24 hours a day, seven days a week.
If you need to contact us please send an e-mail to: customercare@ebookers.com or call 0871 223 5000 or +44 871 223 5000 if dialing from abroad.
クレジットカード番号を入力していないなら放っておいていいと思いますが、今回は入力した後なので課金される可能性があります。
確認なさったほうが良いと思います。
この回答へのお礼
わざわざ見て頂いてありがとうございます!
他のフォルダもチェックしたのですが、ありませんでした。
早速、問い合わせてみました。クレジット会社にも課金されているか
確認したいと思います。
ありがとうございました。