下記の様なメールが届きました。
和訳では、30日以内に削除しないとシステム的に削除されるという様な内容ですが、
それでよろしいのでしょうか?
判る方教えて下さい。
件名:Heads up! Files will be permanently deleted from your OneDrive recycle bin in 30 days or fewer
本文:
OneDrive
The files in your OneDrive recycle bin will be permanently deleted in 30 days or fewer
Hi,
We noticed that you recently deleted a large number of files from your OneDrive.
When files are deleted they are stored in your OneDrive recycle bin, and can be restored for 30 days. After 30 days, deleted files are gone forever.
If you want to restore these files, go to the OneDrive recycle bin. Select what you want to restore, and click the Restore button.
Ignore this mail if you meant to get rid of these files. If you don't want to receive future emails about deletion activity, you can opt out.
You can learn more about deleting and restoring files from this support article.
The OneDrive Team
No.1ベストアンサー
- 回答日時:
OneDriveからたくさんのファイルを削除したようですが、そのファイルが削除されてもうすぐ30日になります。
30日を過ぎたら完全に消してしまうけど、本当に大丈夫?
消してほしくないならOneDriveのゴミ箱から出してください。
…ってことですね。
有難う御座います。
そういう事だったんですか、断片的に判っても文章としてつながらなかったです。
ゴミ箱を確認しましたが、何も入っていなかった。
前に削除した物がそのままゴミ箱にあり、それを完全に消すと言う事だったのかな?
だとすると理解ができます・・・・。