ライオンキングのCircle of Lifeを合唱で歌うのですが、コーラスで一部歌詞が聴き取れない部分があり、ご存知の方、教えていただけたら幸いです。
「From the day we arrice on the planet」で始まる前半部分では、「Ingonyama nengw' enamabala」という歌詞でコーラスが入っています。これがサビの「In the circle of life」で変わり、その後は「Ingonyama nengw' eneba」と歌っているように聴こえるのですが、変わり目のところの歌詞がなんと言っているのか聴き取れません。
楽譜やインターネットで歌詞を探したのですが、コーラス部分についての歌詞はなかなか見つからず、教えて頂けたら大変助かります。よろしくお願いいたします。
ご参考までに、参考音源のURLを記載いたします。
A 回答 (1件)
- 最新から表示
- 回答順に表示
No.1
- 回答日時:
何を知らせたいのか、あまりわからなかったんですが・・・
歌詞に、コーラスらしいものが、あったので、見てください。
Nants ingonyama bagithi Baba [Here comes a lion, Father]
Sithi uhm ingonyama [Oh yes, it's a lion]
Nants ingonyama bagithi baba
Sithi uhhmm ingonyama
Ingonyama
Siyo Nqoba [We're going to conquer]
Ingonyama
Ingonyama nengw' enamabala [A lion and a leopard come to this open place]
[Chant repeats]
From the day we arrive on the planet
And blinking, step into the sun
There's more to see than can ever be seen
More to do than can ever be done
There's far too much to take in here
More to find than can ever be found
But the sun rolling high
Through the sapphire sky
Keeps great and small on the endless round
It's the Circle of Life
And it moves us all
Through despair and hope
Through faith and love
Till we find our place
On the path unwinding
In the Circle
The Circle of Life
It's the Circle of Life
And it moves us all
Through despair and hope
Through faith and love
Till we find our place
On the path unwinding
In the Circle
The Circle of Life
ありがとうございます。質問がわかりにくく申し訳ございません。
この歌詞は見つけたのですが、Circle of Lifeの部分については主旋律の歌詞しか掲載されていないのです。この主旋律の裏で、「Ingonyama nengw' enamabala」というバックコーラスが流れるのですが、歌詞が途中で変わるため、その展開部分のバックコーラスの歌詞を探しています。