A 回答 (1件)
- 最新から表示
- 回答順に表示
No.1
- 回答日時:
ジミーリードの曲をカバーしたのですから、歌詞は同じになるのではないでしょうか?
I’m going to New York I’m going to New York I’m going to New York To see my baby there
She’s waiting on the corner She’s waiting on the corner She’s waiting on the corner With a ribbon in her hair
I’m going to buy her a diamond ring I’m going to buy her a diamond ring I’m going to buy her a diamond ring And make her happy as can be
We’re going to get married We’re going to get married We’re going to get married And live in harmony
I love my baby so I love my baby so I love my baby so She’s the only one for me
She’s my sweet little angel She’s my sweet little angel She’s my sweet little angel And she means the world to me