No.1ベストアンサー
- 回答日時:
これでしょう。
The SPIE (International Society for Photo-optical Instrumentation Engineers) is the largest international force for the exchange, collection and dissemination of knowledge in optics, photonics and imaging. As a newly emerging society, the SPIE GIKI Chapter is the growing legacy of those who seek to learn, discover and innovate by creating, promoting and sustaining a multifaceted platform for Photonics, Photo-optics and Instrumentation.
http://www.google.com/search?num=100&hl=ja&as_qd …
参考URL:http://www.google.com/search?num=100&hl=ja&as_qd …