アメリカのeBayで出品手続きをしていたら以下のようなエラーが出てしまいました。Paypalの登録が完了していない…?というような内容だと思うんですが、先日フランスeBayに出品した際にはちゃんと登録できて金銭の受け取りもできました。
何がよくなかったのかお分かりの方がいましたら教えていただけないでしょうか?
よろしうお願いいたします。
You can not submit your listing due to the following problems
Attention!
Thank you for participating in global trade on eBay. In order to begin selling your items on eBay sites not associated with your home country, you will need to take a few steps:
1) You will need to have a PayPal account that has been "Verified". Click on your country of eBay registration below to understand how to complete that process.
2) Once you have a PayPal account that is "Verified", please link your verified PayPal account to your eBay account.
If you already have a “Verified” PayPal account, and are still receiving this message, you need to link it to your eBay account. Once you have a verified PayPal account that is linked to your eBay account, you will be able to sell an item on any of eBay's sites worldwide.
For instructions on how to become PayPal Verified or how to link your PayPal account to your eBay account, please click on the site of your eBay registration below:
Australia| Austria | Belgium | Belgium French | Canada | Canada French | France | Germany | Hong Kong | India | Ireland | Italy | Malaysia | Netherlands | New Zealand | Philippines | Poland | Singapore | Spain | Sweden| Switzerland| Taiwan | Thailand | United Kingdom | United States | Other
Note: If you registered on Germany, Austria or Switzerland, you can complete verification through PostIdent or ID Verify instead of PayPal. Please click on the site you registered with for instructions.
No.1ベストアンサー
- 回答日時:
まぁ、書いてある通りにすればうまくいくでしょう。
1)あなたのPayPalアカウントが"Verified(認証された)"てないといけません。
PayPalにクレジットカード番号を登録してあると、最初登録料のようなものが引かれます。
そして、クレジットカードの利用明細書にその引き落としが載るのですが、
そこに認証番号のようなものが表記されています。
その番号をPayPalで入力してVerify(認証)します。
認証されたPayPalアカウントをeBayに登録すれば、
eBayで出品できます。
なお、PayPalは不正取引の検知に敏感で、
少しでもあちらが怪しいと感じたら、すぐに口座一時停止して
認証を求めてきますよ。
この回答への補足
ありがとうございます。
私の口座、一時停止されてんですか(汗)
フランスeBayで振込みしてこない落札者がいたんですが、その人が何かしたんでしょうか(汗)
先ほどpaypalで認証手続きしてきましたが、拡張利用番号をクレジットカードの明細あてに送ったというメッセージが…
これはクレジットカードの明細書が送られてくるまで拡張利用番号がわからない=認証できない=それまでeBayが使えないって事ですよね
なんだか面倒ですね