Hello,
We received your appeal regarding your account. Please reply to this message and confirm that you have access to this email address. Once we receive your confirmation, we’ll review the information you provided and will respond as soon as possible.
We typically suspend accounts for violations of the Twitter Rules (https://twitter.com/rules) or Terms of Service (https://twitter.com/tos). Additionally, repeat violations may result in permanent account suspension.
Thanks,
Twitter
Twitterが凍結してしまったこんなのがきました。なんて返事したら良いですか?
A 回答 (1件)
- 最新から表示
- 回答順に表示
No.1
- 回答日時:
凍結の異議申し立てをしたことに対する返信ですね。
何も文章を書く必要はないです。
Please reply to this message and confirm that you have access to this email address
とありますので、返信ボタンを押して送信するだけでOK.相手が確認したいのは、このメルアドで確かにあなたに連絡が取れるかどうかであってあなたが何を返信するかではありません。
大事なのは、返信ボタンを押してこのメールを受け取ったことを相手に知らせること。そうではないとメルアドが有効ではないと判断され、最悪異議申し立てそのものが却下されてしまいます。急いでやってくださいね。