sing!というアプリのアカウントを消したくて、サポートにアカウントを消して下さいと英語でメールをしました。
そしたら下記のように返ってきたのですが、
アカウントに関連付けられてるメールアドレスとはなんでしょうか?
Facebookでログインしてるのですが、Facebookで使ってるGmailから送信すればよいのでしょうか?
Hi,
We can delete your account for you, but first we need you to verify that you are 100% certain you want the account to be deleted. The action is irreversible, and all content will be removed in the process, and cannot be restored. Content includes recordings created by others utilizing arrangements you uploaded to our systems.
If you are emailing from an email address that is not the one associated with the account you want deleted, please send a new deletion request using the address linked to your Smule account, or change the email address used with the account to the one you are emailing from.
Upon receiving confirmation that you still want the account deleted, we’ll go ahead and delete it.
Please note that deleting an account will not result in a subscription being cancelled. To cancel a subscription you’ll have to do it on your own. To do so:
For iOS purchases, subscriptions are managed through your iTunes account. Information about managing iOS subscriptions can be found at Apple’s website:
(Google翻訳で、翻訳しました)
こんにちは、
私たちはあなたのアカウントを削除することができますが、まずアカウントを削除することを100%保証していることを確認する必要があります。このアクションは不可逆的であり、すべてのコンテンツはそのプロセスで削除され、元に戻すことはできません。コンテンツには、お客様のシステムにアップロードしたアレンジメントを利用して他人が作成したレコーディングが含まれます。
削除したいアカウントに関連付けられていないメールアドレスからメールを送信する場合は、Smuleアカウントにリンクされているアドレスを使用して新しい削除リクエストを送信するか、アカウントで使用しているメールアドレスを自分のアカウントに変更してくださいからのメール。
アカウントを削除することを確認するメッセージが表示されたら、削除します。
アカウントを削除しても、サブスクリプションはキャンセルされません。サブスクリプションをキャンセルするには、自分で行う必要があります。そうするために: