A 回答 (6件)
- 最新から表示
- 回答順に表示
No.4
- 回答日時:
FacebookやTwitterなどですが、Twitterは認証をして信頼した関係で会話をすることは少し難しいと考えられます。
Discordなどで信憑性高く、節度を守った会話が行われているところに入るのも手です。
日本にはネット上で認証し合った人たちが信憑性の高い会話をするコミュニティーは少ないです。
(FacebookやTwitter、Discordなどで信頼できる仲間でグループを作ることもできます。)
English version↓
Facebook and Twitter, but Twitter can be a bit difficult to authenticate and have a trusting conversation with.
You may want to go into Discord and try to get into a place where there are trusted and safe conversations going on.
In Japan, there are few communities where people who have authenticated each other on the Internet can have authentic conversations.
(You can also create a group of trusted friends on Facebook, Twitter, Discord, etc.)