No.3ベストアンサー
- 回答日時:
↓のものですが
FAQ
http://www.esbnyc.com/visit-empire-state-buildin …
Q:When can I use my tickets? Are the visits scheduled? Can I come when I want?
A:Observatory tickets purchased online may be used at any time from one year of purchase. Tickets purchased at the ticket office may be used at any time from 14 days of purchase.
You may visit at any time between 8AM and 2AM, with last elevators going up at 1:15 AM. There are no fixed visiting windows or time limits.
Q:How do I get my tickets that I purchased online?
A:You can choose to pick up your tickets at the kiosk on the second floor of the Empire State Building when you visit, or, if you prefer, tickets can be emailed to you so you can print them before you arrive. You can choose either option during checkout. Mobile tickets are not available at this time.
とあるのみです。混んでるときは並ぶ必要があるでしょうし、
荒天時の上層階に登っても何も見えないなら空いているでしょう。
サイト曰く8:00~14:00交換らしいのと、特に搭乗時間がある訳ではないので
空いてそうな時間帯かどうかによるのでは?
ご心配ならエクスプレスパス購入も良いと思いますが、
エンパイヤステートビルでの受け取りだとどうなんでしょうね。
大差ない気がします。
No.2
- 回答日時:
↓のNo.1です。
お礼ありがとうございます。Delivery OptionをKiosk at Empire State Buildingにして
エンパイアステートビルのキオスクで引き取りにすればいいと思いますが。