Марқұмның тірі кезінде бізге жасаған жақсылығы үшін марқұмның атынан шынайы ризашылығымызды білдіргіміз келеді.
Күйеуі 1 қаңтарда түнгі 1: 01 -де отбасының қамқорлығында қайтыс болды. Мен 113 жаста едім. Өлімнің себебі пневмония болды.
Біздің отбасы аурудың атауын адамға айтудан уайымдады, бірақ ол қартайғандықтан, біз ризашылықпен ажырасып кеттік. Соңында мен жұмсақ жүзбен өмірімді аяқтадым.
Ол көп сөйлемейтін, бірақ мейірімді әке және қамқор күйеу болды.
Емдеу кезінде жанашырлық танытқаныңыз үшін рахмет.
Сонымен қатар, мені бүгін соңына дейін шығарып салғаныңызға рахмет.
Біз болашақта сіздің қолдауыңызды күтеміз.
これはどういう場面で使いますか?