パソコン画面にこのような文字が出ました。移してみましたが、どのような意味でしょうか。深刻な気がしますが・・・
A problem has been deteeted and windows haabeen shut down to prevent damage to your computer.
driver_1RQL_Not_Less_or_EQUL
It this is the first time you've seen this stop error screen,
restart your computer.If this screen appears again,follow these steps.
check to make sure any new hardware or software is properly installed.
If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need.
If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software.
Disable Bios memory options such as caching or shadowing.
If you need to use safe mode to remove or disable comonents,restart your computer,press F8 to select advanced start up options, and then select safe mode.
Technical information
stop ~?
Begnning dump of physical memory
間違いの文字があるかもしれませんが、このような事が書かれてありました。
宜しくお願いします。