I have a question for someone who is knowledgeable about American culture.
There’s a dance event called "prom" in American high schools.
It is an event where men invite women to dance, but I have one question.
What happens to men who invite someone but no one says yes?
Also, what happens to women who are not invited by anyone?
A 回答 (1件)
- 最新から表示
- 回答順に表示
No.1
- 回答日時:
> Some students go to prom
>as a large group of friends,
>foregoing the date thing altogether.
>This is an awesome way to keep the event chill
>and take the romantic pressure off
>the social interactions.
>It's important to note that
>not everyone goes to prom.
>Some people choose to skip it
>because it's not their thing,
>while others find the hefty cost of this event
>too high for their budgets
>(going to prom can cost several hundred dollars).
https://www.lovetoknow.com/parenting/teens/what- …
>3. Q: Can my child go to prom without a date?
>A: Absolutely! Many students attend prom
>with friends or independently.
>17. Q: What if my child doesn't want
>to go to prom?
>A: That's perfectly okay.
>Prom isn't for everyone, and there are
>many other ways to celebrate the end of high school.
https://greenlight.com/learning-center/life-mome …
>High-schoolers may attend prom alone,
>with a date, or with a group of friends.
https://www.britannica.com/topic/prom#ref386956