日本語に訳してくださいm(._.)m
How does HAL work?
To understand this revolutionary mechanism, think about the human body.
To move our arms or legs, the brain sends electrical signals through the nerves to our muscles.
The muscles move the limbs in response to the brain's signals.
But when these signals are blocked, by an injury for example, the muscles cannot move and the person becomes paralyzed.
Nevertheless, in some partly paralyzed people there is still a nerve signal-but isn't strong enough to move the muscles.
When a paralyzed person wears HAL, it picks up the weak signals being sent by the brain.
HAL processes these signals and activates motors at the joints of HAL, which assists the person to move the limbs of his body.
No.2ベストアンサー
- 回答日時:
HALはどのような仕組みなのでしょうか?
この画期的なメカニズムを理解するためには、人間の体について考えましょう。
腕や足を動かすために、脳は神経を通して電気信号を筋肉に送ります。
筋肉は脳からのシグナルに応答して四肢を動かすのです。
しかし、例えばケガによってこうしたシグナルが遮断されると、筋肉は動かすことができず、人は麻痺になります。
にもかかわらず、部分的な麻痺をかかえた人たちには依然として神経信号があるのですが、筋肉を動かすには十分な強さではないのです。
麻痺している人がHALを着用すると、HALは脳から送られてくる弱い信号を捕まえます。
HALはこうした信号を処理し、HALの関節にあるモーターを起動することにより、人が自分の体の手足を動かすお手伝いをするのです。