翻訳をお願いいたします!
AGED IN WOOD PRODUCTIONS
Aged In Wood Productions (Robyn Goodman, Stephen Kocis, and Josh Fiedler) is a boutique commercial theater producing company founded in 2001 specializing in the development of plays and Broadway musicals. Broadway:Avenue Q (Tony Award Best Musical), In the Heights (Tony Award Best Musical), Rodgers + Hammerstein’s Cinderella (currently touring the world),American Idiot, West Side Story (2009), High Fidelity, Bengal Tiger At The Baghdad Zoo starring Robin Williams, Barefoot In The Park, Steel Magnolias, Metamorphoses (Drama Desk Award) and A Class Act. Off-Broadway: Altar Boyz, Red Light Winter, Bat Boy—the musical and tick..tick..BOOM. Aged In Wood also produces as New Hope Productions at the Bucks County Playhouse where Robyn Goodman is Executive Producer. Upcoming: The critically acclaimed production of Clue: On Stage National Tour. Goodman is also Artistic Consultant to the Roundabout Theatre Company.
No.1ベストアンサー
- 回答日時:
Aged in Wood productions(※)
エイジン・ウッド・プロダクション(ロビン・グッドマン、ステファン・コーシス、それにジョシュ・フィードラー)は、2001年に設立された、芝居とブロードウエイミュージカル発展に特化した小さな商業演劇プロデュース会社です。ブロードウエイで携わった作品:アベニューQ(トニー賞最優秀ミュージカル)、イン・ザ・ハイツ(トニー賞最優秀ミュージカル)、ロジャース&ハマースタインのシンデレラ(現在ワールドツアー中)、アメリカンイディオット、ウエストサイド物語(2009年)、ハイ・フィデリティ、ロビン・ウイリアムズ主演のバグダット動物園のベンガルトラ、裸足で散歩、マグノリアの花たち、メタモルフォセス(ドラマ・デスク・アワード)、そしてクラスアクト。オフ・ブロードウエイで携わった作品:アルターボーイズ、レッド・ライト・ウインター、バット・ボーイザ・ミュージカル、そしてティック、、ティック、、ブーム。
エイジン・ウッドはまた、ロビン・グッドマンがエグゼクティブ・プロデューサーを務めるバックスカウンティー劇場でニューホーププロダクションとしても制作しています。次回携わる作品:高い評価を得た「殺人ゲームへの招待」(※)の国内ツアー。グッドマンはラウンドアバウト・シアター・カンパニーの芸術コンサルタントでもあります。
※Aged in Wood productions
会社の固有名詞ですから、あえて訳すならば、「エイジン・ウッド・プロダクション」という感じかなと思い、そのようにしてみました。
※Clue
ボードゲームをオフ・ブロードウエイで1997年にミュージカル化した作品で1985年に映画にもなってます。その邦題が「殺人ゲームへの招待」でした。