No.3ベストアンサー
- 回答日時:
引き込まれた、は
I was pulled into her acting.
I got sucked into her acting.
文字通り「引かれる、引っ張られる」と言う言い方。
When I saw her movie, I was pulled by her fantastic acting.
魅了された、惹きつけられた、は
I was fascinated by her acting.
I was attracted by her acting.
なお、
I was attracted to her.
だと、彼女に惹かれた と言う意味で「彼女自身」が対象・目的である時。
No.4
- 回答日時:
① 彼女の映画を見て、私は彼女の素晴らしい演技に魅了されました
Watching her movie, "I was fascinated by her wonderful acting"
② 彼女の映画を見て、彼女の素晴らしい演技に惹かれました
When I saw her movie,
"I was drawn to her wonderful acting"
https://www.ldoceonline.com/dictionary/draw
Beth felt strangely drawn to this gentle stranger.
べㇲはこの優しい来訪者に奇妙に引き込まれた。