A 回答 (1件)
- 最新から表示
- 回答順に表示
No.1
- 回答日時:
* I have to work both at the end of this year and at the beginning of next year. I wish I could relax.
* My job obliges me to work during the year change period. How I wish I could relax!
<参考>
during the year change period
http://eow.alc.co.jp/during+the+year+change+peri …