Hi,
We’ve got a new browser version – Vivaldi 5.2. This update introduces a Reading List Panel in the sidebar of the browser on the desktop. The Reading List can also be synced across multiple devices including Android. We’ve also got a Privacy Statistics Bar displayed right on the Start Page, showing the number of ads and trackers that are being blocked by Vivaldi.
The new version on Android includes a Reading List and also a built-in Translate Panel with a one-step auto-translate option, allowing translations of webpages and text snippets instantly.
Need help?
- How to update Vivaldi for Windows, Linux and macOS
- How to update Vivaldi for Android
- Ask on the Forum
Thank you for using Vivaldi.
All the best,
Team Vivaldi
You're receiving this email because you created a Vivaldi Account on vivaldi.net. Don't want to receive Technical Update emails? Please, unsubscribe here.
。
A 回答 (1件)
- 最新から表示
- 回答順に表示