下記の英文を日本語に訳して、その意味を教えてください。
下記の英文の日本語訳をお願いします。
G19 Gen5 MOS - Modular Optic System for Gen5
With the G19 Gen5 MOS GLOCK enhances the desirability of the already near-perfect Gen5 model with the addition of the Modular Optic System (MOS). The slide is precision machined to provide a mounting system for popular optic sights. With multiple adapter plates, you can quickly and easily mount miniature electronic sights to the rear of the Gen5 GLOCK slide, which has front serrations for easier and quicker manipulations.
All of the Gen5 qualities are present in this compact-size pistol: The latest GLOCK nDLC surface finish on the major metal components, unmatched in hardness and rust resistance; the high traction Gen5 frame texture, quickly reversible magazine catch, ambidextrous slide stop lever, the GLOCK Modular Backstrap System (MBS) for individual operator adjustability, the universally-acclaimed GLOCK Safe Action® System and high visibility orange magazine followers.
【URL】
https://us.glock.com/en/pistols/g19-gen5-mos-fs
No.1ベストアンサー
- 回答日時:
G19 Gen5 MOS - Gen5用のモジュラーオプティックシステム
G19 Gen5 MOSは、モジュラーオプティックシステム(MOS)を追加することで、すでにほぼ完璧なGen5モデルの魅力を高めることで、GLOCKが提供するものです。スライドは、人気のあるオプティックサイトのマウントシステムを提供するように精密に加工されています。複数のアダプタープレートを使用することで、Gen5 GLOCKスライドの後部に小型電子サイトを迅速かつ簡単に取り付けることができます。また、フロントのセレーションにより、操作をより簡単かつ迅速に行うことができます。
このコンパクトサイズのピストルには、Gen5のすべての特徴が備わっています。主要な金属部品には、最新のGLOCK nDLC表面処理が施され、硬度と錆びに対する耐性が比類なきものとなっています。高トラクションのGen5フレームテクスチャ、素早く反転可能なマガジンキャッチ、両利き用のスライドストップレバー、GLOCKモジュラーバックストラップシステム(MBS)による個別のオペレーター調整性、普遍的に称賛されているGLOCK Safe Action®システム、そして高い視認性のオレンジ色のマガジンフォロワーが備わっています。