No.1ベストアンサー
- 回答日時:
When I was sorting out the photos, I found some photos of Okinawa which I had visited before ... My favorite Okinawa, beautiful sea and beaches, friendly local people, ... tropical beach, Kadena barracks, Cameron ...
My sweet memories. Even now I still remember you from time to time. Congratulations on your promotion to MSGT!
No.2
- 回答日時:
Organizing the pictures, I enjoyed looking at some pictures taken in Okinawa where I visited a long time ago.
My loving Okinawa, clean ocean and beach, kind local people, tropical beach, Kadena Barracks, Cameron, I'll never forget.
Delightful memories can sometimes remind me of you even now.
Congratulations on your MSGT promotion!
CameronとMSGTの意味がよくわかりませんでした。 ご自身で修正してね!
退屈とともに作成してみました。 どうかご参考に!