一つの英文につき、一つの()の中のものが誤っているみたいなのですが…
どこが間違っているのか、正しい答えは何なのか、正解がわからないため教えていただきたいです。
① I (make a rule) to take a (walk) (for thirty minutes) (after dinner).
② Jane (was belonging) (to) basketball club (when) she (was) in high school.
③ We (provide) (informations) about the (products) (on) the net.
④ Not (only) coffee (but) also tea (naturally) (containing) caffeine.
⑤ The computer can do a (lot of) the work (that) used to (do) (by) human beings.
No.3
- 回答日時:
④に関して。
主語全体を鑑みて複数形動詞の形を用いてしまいましたが、
正しくは but 以下の主語に準じて単数形となるのが正解のようです。
故に containing → contains が正しいことになります。
お詫びして訂正させて頂きます。
http://www.rain.hyarc.nagoya-u.ac.jp/~tsuboki/ro …