I 名前 ,Authentication Office of the Department of Foreign Affairs, do hereby certify that 名前,
Whose name appears signed in the attached
certification/document, was at the time of signing, National Statistician and Civil Registrar General, Philippine Statistics Authority Manila,duly appointed and qualified to sign the certification/document and that full faith and credit may be given to her/hisacts.
For the contents of the annexed document(s),the Department assumes no responsibilities.
I further certify that I am familiar with her/his handwriting and verily believe that the signature and seal affixed to the said certification/document are genuine.
A 回答 (1件)
- 最新から表示
- 回答順に表示
No.1
- 回答日時:
私~ は、外務省の認証役員として、添付証明書(書類)に署名されている ~氏が、国家統計市民登記局長立ち合いの下、フィリピンマニラ統計局において署名する際に、同正証明書(文書)に対する任命権及び資格を受けたこと、ならびに、同氏の署名行動に対して十分な信頼及び信用が提供されたことを、ここに証明する。
付属書類の内容については、外務省は何ら責任を負わないものとする。
また、私は同氏の筆跡をよく知っていること、ならびに、同証明書(書類)に書かれている署名及び捺印が本物であることを証明する。
補足の方:
上記を証明するため、
私は~月2日、フィリピンのマニラ市で以下のとおり署名する。
認証役員
付属書類:
フィリピン統計局による出生証明書
氏名
納税者番号:MKD084839