自分はテニスをしています。英語で紹介したい文章があるのですが、よくわかりません。中学生です。アドバイスよろしくお願い致します。
「私たちは、ダブルスで試合をします。前方を守る選手と後方を守る選手がいます。私は後衛で、ボールをつなぐ役割です。」
「We play tennis of a doubles match. One plays in a front area,and the other back area.I play in a back area and ???」
あと、「ボールに空気を入れて使います」って説明したいのですが、よくわかりません。
No.4ベストアンサー
- 回答日時:
補足読んだので、
テニス用語がわからないので参考ですが、
I play in the back area where I need to follow a forward player.
(/need to return a ball /need to dedicate myself to following a ball(/a foward player))
I play in the back area and I'm responsible for following a forward player.(/etc.)
I play in the back area and I'm responsible for making a game continued as long as I can.
The most important job for the back palyer is ...
No.6
- 回答日時:
We play a game by the doubles. There are a player who defends forward and a player who defends the rear side. I am rear, and the role for the ball to tie.
ボールに空気を入れて使います。
We put some air in the ball and uses it.
No.5
- 回答日時:
I play tennis of doubles. We have front and rear-guard.
My part is rear-guard mainly returning the ball [to the
opposition player]
[to the opposition player]は強いて書く必要もないでしょう、
相手に打ち返す以外は無いのですから。でも、テニスを知らない、
又は、後衛の役目を知らない人に対しては必要かも、、、
「空気を入れる」は「Inflate」,でも中学生には少し難しすぎ
る単語かも知れない。 「空気入れ」(ポンプ)=「Inflator」
We use an inflator to put air in tennis ball.
No.1
- 回答日時:
ほぼOKですね。
We play tennis at doubles.
One plays in the front area and the other does in the back one I usually play in the back area.
この回答への補足
H_____Sさま
早速有り難うございます。わかりやすい英語に訳されているって言う感じがします。
「(私は後衛で、)ボールをつなぐ役割です。」
のところが、なんとなく、主体性がない表現なので、英訳しづらくて困っています。アドバイスお願いします。