A 回答 (4件)
- 最新から表示
- 回答順に表示
No.4
- 回答日時:
英語をやろうとするきっかけならどんなことでもいいんだよ。
https://hot-sex-tube.com/categories/erotic/1.html
に載っている英語が全部訳せれば大したもんだぜ。
下の方にある「All Categories」を日本語に訳す練習をすれば単語がそれだけ増えるよね。まあ、頑張ってくれたまえ。
ちなみに私は、「Candy」(a 1958 novel written by Maxwell Kenton, the pseudonym of Terry Southern and Mason Hoffenberg, who wrote it in collaboration for the "dirty book" publisher Olympia Press, which published the novel as part of its "Traveller's Companion" series.)を大学一年の時に半年かけて訳して英語に自信がついたけどね。
No.3
- 回答日時:
ち ん ち ん:
wand, dick, prick, cock, schlong, hose, bird, hairy canary, leg of the duck, pecker, flounder, haddock, trouser trout, eel, scord, snake, python, lizard, dragon, lily, cucumber, etc.
勃起:
Erection, A huge ass boner, the perfect gift for women, hot steaming penis, a stiffy
射精:
Ejaculation, Cumming, The best part of my day, a nocturnal emission or wet dream, Spooging, discharging of semen from the penis, emission of semen from the penis, eruption of jizz/cum/semen/sperm/manjuice/milk
精液:
Semen, Cum, sperm, smegma, man goo, Liquid Human, a bad ass tadpole that's gotta be corralled in a rubber, Baby maker, vanilla ice cream, banana juice