No.6ベストアンサー
- 回答日時:
ARE YOU COMING BACK TO KOREA ALL THE WAY FROM ENGLAND JUST BECAUSE I'M VISITING KOREA?
もしかして、は入れてないですが。ALL THE WAY FROM~で~からはるばる わざわざありがとうって感謝してる気持ちが出ますよ。
No.5
- 回答日時:
Did you return from the studying abroad former U.K. to Korea because I ate a line in Korea?
ってな感じでしょうか?
翻訳は「Yahoo!翻訳」で出来ますよ。
参考URL:http://honyaku.yahoo.co.jp/transtext
No.4
- 回答日時:
直訳です。
"I am just wondering if you are coming back to Korea from Britain just because I am visitng your come country?"
短めに簡潔(?)に、こんなのはどうでしょう??
"Are you coming back to Korea because i said I am visiting there?"
=私が韓国にいくといったから、そのために戻ってきてくれるの?
No.3
- 回答日時:
こんにちは。
Did you get back to Korea from England,because you knew that I am going to study abroad in Korea?
少し自信がないですけど、「私が韓国に留学することを知ってあなたは韓国に帰ってきたのですか。」という文にしてみました。
No.2
- 回答日時:
英訳の前に日本語の発想を変えることも重要かと思います。
聞いたのも友人、帰ってくるのも友人の方が簡単かな?あなたは私が韓国に行くと聞いて、韓国に帰ってきてくれるのですか?
とすれば圧倒的に英訳が簡単になるでしょう。
Do you come back to South Korea because you heard that I go to South Korea?
No.1
- 回答日時:
イギリスからはまだもどってきてないようなので planningを使って以下のように訳してみました。
Could it be by any chance that you are planning to come back to Korea from Britain because I said I would go to Korea ?