We are constantly changing and improving our Services. We may add or remove functionalities or features of the Services at any time, and we may suspend or stop a Service altogether.
We may modify the Agreement at any time. We’ll post any modifications to the AdSense Terms on this page and any modifications to the AdSense Program Policies or the Google Branding Guidelines on their respective pages. Changes will not apply retroactively and generally will become effective 14 days after they are posted. However, changes addressing new functions for a Service or changes made for legal reasons will be effective immediately. If you don’t agree to any modified terms in the Agreement, you’ll have to stop using the affected Services.
No.1ベストアンサー
- 回答日時:
私たちは常にサービスを変え、改善しています。
当社は、いつでもサービスの機能または機能を追加または削除することができ、当社はサービスを完全に停止または停止することができる。当社はいつでも本契約を変更することができます。 このページのAdSense規約に変更を加え、AdSenseプログラムポリシーまたはGoogleブランドガイドラインを修正します。 変更は遡及して適用されず、一般に、転記後14日以降に有効になります。 ただし、サービスの新しい機能や法的な理由による変更は、直ちに有効になります。 契約の変更された条件に同意しない場合は、影響を受けるサービスの使用を中止する必要があります。
エキサイト翻訳
私達は常に私達のサービスを変更し、改善する。私達はサービスの機能または機能をいつでも追加できるか、または取り除き、私達はサービスをまったく中断できるか、または止める。
私達は協定をいつでも修正できる。私達は、どのような部分修正でも、このページのAdSense用語およびAdSenseプログラム方針へのどのような部分修正、またはそれらの個々のページのGoogle焼き付けガイドラインにでも送る。 それらが送られた14日後に、変化はあてはまらず、遡及して、一般に有効になる。しかし、法律の理由のために作られたサービスのための新しい機能または変化にアドレスしている変化は、直ちに効果的である。もしあなたが、協定の少しの修正された条項にも同意しないならば、あなたは、影響されたサービスを使うのをやめる必要がある。