No.2ベストアンサー
- 回答日時:
この場合は「僕」ではなくて「君」でないとマズい。
また”日本人代表”のように英語の引用符号を和文に使うと機械翻訳では妙なことになるようなので取り敢えず引用符号は削除。修正済み和文:
君の行動の一つ一つは、たんなる一人の日本人の行動なのではなく、日本人代表の行動になる。だから君は、そのことを意識して人と接するようにしなければならない。
機械翻訳の結果は次のように似たり寄ったりとなりましたが、「行動」はこの場合は"action"でなくて"behavior"とすべきでしょう:
Google翻訳:
Each of your actions is not a single Japanese action, but a Japanese representative action. So you have to be aware of that and be in contact with people.
みらい翻訳:
Each of your actions will be the actions of the Japanese representative, not just the actions of one Japanese. So you have to be aware of that and try to deal with people.
Papago翻訳:
Each of your actions is not just an individual Japanese action, but a representative Japanese action.That's why you have to be aware of it and try to be in touch with people.
以上のような点を考えながら書き換えると:
Each of your behaviors is not just a behavior of an individual Japanese, but a behavior of a representative Japanese, which you have to be well aware of when you associate with people.
どのように書くかは人によって異なりますのでご参考まで。
No.1
- 回答日時:
このままだと機械翻訳にはかけられない。
たとえば次のように変えてみよう:
君の行動の一つ一つは、たんなる一人の日本人の行動なのではなく、”日本人代表”の行動になる。だから君は、そのことを意識して人と接するようにしなければならない。