Excelのギグワークサイトを探している外国人の友人がいます
詳細は省きますが、
私の薦めで遠方から近くに引っ越しをきめてくれました。
大切な友人です
いくつかご教示頂けたら幸いです。
Thank you so much for your kind reply and thoughtful suggestions. My major is Electrical and Electronics Engineering, and I have two years of work experience in the IT sector. I worked as an Information Technology Officer at an NGO in my country. I truly appreciate your encouragement about finding an online or remote job in a related field.
Living with my partner sounds like a great idea, and I will definitely keep xx City in mind. It seems very convenient, especially with ww Station being so well-connected. Thank you for sharing this valuable information!
I’ll take my time to think everything through carefully. Thank you once again for your support!
---
Hello my humble friend,
I hope you are doing well.
I have thought a lot about your suggestions and have decided to move to ww. I have already emailed some professors about it, and hopefully, I will move and get admitted by April 2025.
In the meantime, I was wondering if you could share any links or websites where I can find remote jobs. I am looking for something that can be done remotely, similar to what I did before with one of my UK clients. I helped him as a remote assistant, managing his office data in Excel.