Q:It is often said that people today used too much electricity. Do you agree with this opinion?
My answer:
I think that many people today used too much electricity . There are two reasons.
First of all, many convenience things are increacing now.
For example ,recently, people use smart phone, music player and so on.But they have to charge many time.And it need much electricity.
Also, the environmentof this world is changing.
For instance, the global warming infuluense to many animals and it becomes big serious prpblem.I heared that emperor penguins food are decreacing due to global warming.
Because of all the reasons above, I think that many people use too much electricity now.
A 回答 (1件)
- 最新から表示
- 回答順に表示
No.1
- 回答日時:
I think that many people today USE too much electricity. There are two reasons.
First of all, many convenienT things are increaSing now.
For example, recently, people use smart phone, music player and so on. AND they have to charge many timeS with the need for much electricity.
Next, the environment of this world is changing.
For instance, the global warming infuluenCES to many animals and it IS becomING VERY serious prOblem. I heared that emperor penguins' food are decreacing due to THE global warming.
Because of all the reasons above, I think that many people use too much electricity now.
よく書けています。タイプミスは減点対象になるので注意しましょう。