使用PC:DELL/Dimension 5150c(スリムPC)
取り付けたいグラボ:GALAXY/7300GT-LP(D-SUB、DVI端子)
グラフィックカードの取り付けに初めて挑戦したのですが
PCI Express×16に取り付けてグラボについてるD-SUB端子と
モニター接続したら画面が写りません。
グラボのファンは回っています。
一旦、電源を切りパソコン本体のD-subとモニター接続したら
ファンは回りだし、こんな画面が出ました
system halted!
Attention: Unsupported Video Configuration Detected
Action is Required
This computer has an add-in graphics card, but the monitor cable is plugged into the integrated video connector.
To attach the monitor cable to the add-in graphics card
1. shutdown the computer
2.plug the monitor cable into the add-in graphics card connect.
This may require a video adapter or Video adapter cable.
(Provided with the system)
3.Turn on The computer.
this message should not after completing these steps.
For more information or help, please Refter system documentation
>This computer has an add-in graphics card, but the monitor cable is plugged into the integrated video connector.
To attach the monitor cable to the add-in graphics card
って検索したら、モニターケーブルを差す場所が違うよって
メッセージで変換コネクタを使えば解決するそうなのですが、
何の変換コネクターを使えばいいのでしょうか?
A 回答 (3件)
- 最新から表示
- 回答順に表示
No.2
- 回答日時:
あなたの言う通り
>>This computer has an add-in graphics card, but the monitor cable is plugged into the integrated video connector.
To attach the monitor cable to the add-in graphics card.
このコンピュータにはグラフィックカードが増設されているが
モニタケーブルが内蔵ビデオコネクタに接続されている。
モニタケーブルを増設されたグラフィックカードに接続しなさい。
とこのコンピュータは言ってます。
GALAXY/7300GT-LPのことは良く知りませんが、
デフォルトの出力はDVIなのではないでしょうか。
DVI→VGA変換コネクタでDVI側に接続してください。
こんなの
http://www.amazon.co.jp/%E7%8E%84%E4%BA%BA%E5%BF …
箱に入っていませんでしたか。
No.1
- 回答日時: