No.2ベストアンサー
- 回答日時:
9行の文章中に「思い出」が4回、「高校3年間」が3回もあって訳出し辛かったので、少し変えさせてもらいました。
原文のニュアンスは残したつもりです。<訳例>
I enjoyed my three years in high school a lot.
I made various fond memories.
I made an intense effort for studying, club activities and certification examinations.
I will remember spending a happy time with my friends.
I was able to get pleasant experience with exchange students.
I experienced quite a lot in these three years.
I will not forget those important things.
I would like to treasure those memories after I graduate from high school.
本当にありがとうございます(;_;)
英語がどうしても苦手ですごく困っていたのでとても助かりました(>_<)
ありがとうございました!!!