No.4ベストアンサー
- 回答日時:
英辞郎を参考にしました。
http://www2.alc.co.jp/ejr/index.php?word_in=%8Bt …
I live in a world where day and night are reversed.
私は昼と夜が逆転している生活をしています。
So, I have to get back to normal.
そこで、ふつうのに戻らないと行けないなあ。
My daytime and nighttime activities are the other way around.
私の昼と夜の活動は逆になっています。
I have to change my lifestyle.
私は生き方変えない行けません。
My day and night cycles are exactly the opposite to each other.
私の昼と夜のサイクルは完全に逆になっています。
I need to get things back on the right track.
もとの状態に戻さないと行けない。
I am living a life where day and night are switched.
私は昼と夜が入れ替わっている生活を送っている。
I have to do a total about-face.
生活態度変えなくてはダメだ。
参考URL:http://www2.alc.co.jp/ejr/index.php?word_in=%8Bt …
No.3
- 回答日時:
>「昼(朝)と夜が逆転しちゃってる!早く普通(の時間帯)に戻さなきゃ」
My daytime and the nighttime are reversed these days.
So I have to improve my bad habit as soon as possible.
upside down[逆さに、ひっくり返って][めちゃくちゃに]を使って
The rhythum of my living is upside down!
[私の生活リズムはめちゃくちゃだ]
It must be improved soon.
I usually sit up late and can't get up early every day.
My living rhythum is opposite to that of an avarage man.
It should be changed somehow.[何とかして変えなくちゃ]
ではどうでしょう。
No.1
- 回答日時:
Since daytime and night are reversed, it is bad if it is not made an ordinary life.
(昼と夜が逆転しているので、普通の生活に戻さないといけない)
これでどうでしょうか?